Hej hej Jan Björk...

Jag sökte på STENAR på google och sen så VIPS så kom det upp tusentals olika sorter! Hm tänkte jag och bara valde vips några stenar mitt i högen. Nu kan jag inte hitta dem igen så jag vet inte om du tagit bort dem?? Iaf. Det kan ha varit så att jag kanske sökte på STENAR GOTLAND också...kommer inte ihåg. Yeah yeah...iaf så ska jag vara så snäll och ta bort dom där stenarna. Jag vettitusan vart jag ska ha källa liksom. Så don't worry!

Hur kunde du förresten hitta dina stenar här??!?!?!?

Hej på dig! / Cat

I'm alive!!!



Bara så att alla vet så LEVER jag faktiskt...det är bara det att jag har varit kass på att uppdatera er på vad som hänt i mitt liv!

Vad som har hänt de senaste dagarna:
1. vaknat, ätit frukost.
2. pluggat med rose fyrtioelva timmar (eller förmiddagen)
3. kommit hem, plugga mer
4. lagat mat.....eh mkt pasta blire =) Typ ätit pasta och pesto, pasta och köttbullar och GRÖT hela jävla veckan, börjar bli liiiite tired på de asså...
5. pluggat lite till
6. gått och lagt mig, inte ens tittat på TV!!
7. ZZZZzzzzzzzzzzz.................

Jahopp, där ser ni vilka UNDERBARA dagar jag haft och varför jag alltså inte skrivit så mkt i bloggen...dumma mig I know.

Snart så SMÄLLER DET!! Rami tar examen och vad ska jag HA PÅ MIG??? Jag vill ha en klänning men icke sa nicke hittade jag EN ENDA som föll Cat i smaken. Kanske är jag lite kräsen? De kanske må vara så...jaja. vi får se vad det blir.

Är det någon som har sett en snygg klänning på stan som är en Cattis-klänning så får ni hojta till för jag är öppen för 1000000 förslag!!!!!!!!!

Sen undrar jag hur det är med systrarna R4???? LEVER NI??? Jag vet, mitt msn har fuckat sig så tyvärr kan ni inte snacka med roliga mig...herregud, en kväll på msn utan mig är väl inget och ha!?!?!? Hehe.
Brudar, vi ses iaf imrgn för då ska vi se PIRATERNA!!!!!! wohoooo!! Är den kass så ska jag tametusan ha pengarna tillbaka, bion kostar hela 105 spänn!! Shit va allt ska öka i pris hela tin....

taka care my friends!! you are the best EVER!!!

PUSS!!


URSÄKTA RÖRAN, JAG HÅLLER PÅ ATT BYGGA OM...

Hm, ja hörreni, nu ser min blogg inte ut som vanligt. Eh nej den ser inte alls STAJLAD ut...jag fifflade lite nu en stund och nu förstår jag lite hur man ändrar saker och ting i bloggen =) Yeah I rule! Men bara så att ni vet så hinner jag inge mer ikväll med det här "stajling-blogg-lajbans-grajet" så ni får vänta och se hur det kommar att bli!

SOOOOOOOOOOOV GOOOOOOOOOTT ALLIHOPPA!

LOVE!! / Cat

Hm...nån som behöver laxermedel?

Ja, nu när man ska bli receptarie och allt så är det väl bra att ha 3 olika sorters laxermedel hemma...
Rose och jag hittade alla dom här hemma hos mig längst in i alla skåp när vi pluggade =)
Jävla Thailand resa säger jag!! Haha

(För er som fattar - det är bulkmedel som fattas, annars har jag alla andra sorter....om ni vill låna...för det vill ni ju hemskt gärna)

image42
Hm, sjukt skumt...vart kom de ifrån? Thailand is the shit.

TÅRTA TÅRTA TÅRTA!!

I onsdags fyllde Em år och vi var hos henne och fick HUR MYCKET godsaker som helst!! Det var tårta, kladdkaka, glass, bullar, chokladbollar, småkakor och massa med goda HALLON!! Jag säger det, Em och Lina är de bästa, ni bjuder ju på sjukt mycket gott när ni fyller år =)

Det får augustibarnen slå i höst!! Eller hur Sara och Rose!??!? Vi ska bjuda på 1000 kakor och tårtor!!


image39
Kolla in så mycket godsaker!! Man kunde inte säga nej, det var bara och mata =)


image40
Em öppnar paket!


image41
Ja, lite trappkort i Em's hus =) Hm, kolla in tönten längst upp, va f*n gör du Gabb??

Tentaplugg i solen!

Jaha, och nu var det dags för tentaplugg, here we go! Umgås med dig Rose i 2 veckor...duuuhhh hur ska det gå??!!? Haha! Nejdå, vi är ett så himla bra team så det här blir lätt precis lika kul som alltid =)
Det är ju inte alltid det roligaste direkt, att plugga, men det måste ju göras...suck.

Här om dagen var det ju sååå fint väder så Rose och jag pallra oss ut och satte oss ute med varsinn kopp te och ett äpple =) Hm, den där koppen gjorde oss VAAAAAAARMA! Tillslut åkte tröjorna av och även byxorna så vi satt i shorts =) Nice! Fick sin första färg, inte mkt men ändå...


image30image38
Rose har papprena i högsta hugg! Bra där! =)


Det blev ju lite långtråkigt efter ett tag så för och få det lite roligare tog vi kort på våra egna fötter...hm, man kan göra allt för att slippa plugga tydligen!! Det är vi bra på =)

GISSLEK! Vems fötter är mina och vem är Rose??? Känn på den!
image34
Kolla in vilka fina spret vi gör, superläckert! Typ




HOMEOPATI; bajs eller godis?

Idag var jag och min klass på besök på ett museeum där vi skulle få lära oss massa saker om homeopati. Mannen som "tog hand om oss" på museet blarrade på och vi fick stå (hela tiden) i ett litet rum där man stod (nästan) som packade sillar. Efter ca. 10 minuter svettades man som ett as men ändå var tvungen att stå kvar, hur jobbigt va inte de? Jättejobbigt. Till slut började alla fläkta och ta av sig jacka efter jacka =)

Om ni inte vet vad homeopati är så innebär det kortfattat:
- lika botar lika.

- utspädningar

Jag antar att typ ingen fattar vad jag menar men ärligt, jag orkar inte förklara. Det innebär iaf att homeopater tror att man kan bota en människa från en sjukdom med en viss substans, SAMMA substans som personen blivit utsatt för FAST i en 100000000000000000 ggr lägre dos....OKEJ!! Hur skulle det egentligen gå till??? Man undrar vad dom tänkte med? Om ingen förstår, googla =)

FRÅGA!!
-Är homeopati BAJS eller GODIS? 
(vad tycker du egentligen?)


När den blarrande mannen var färdig gick vi runt i museet och tittade och tog även lite bilder såklart =) Why not??

image29
Hello guuuuys!


image24
Sara ska alltid hitta någon att flirta med...här med en av systrarna...
Vad är det för fel på dig?


image26
Hm, vad ser det ut som? En gynekologstol eller en stol för patienter som er får tappa värmen (el nåt liknande)?

Svar: Det sista är korrekt. Okeeeeeeej jag förstår...skum grej asså.



Jaha, och så har den dan gått.... BYE!!

Helt ledig...

Hm, inte riktigt än men snart, snart, snart...så börjar det riktiga tentaplugget till sista tentan för den här terminen. Då man sitter inne och pluggar och tycker synd om sig själv så vill man bara skita i allt plugg och bara åka ut och RESA i stora vida världen!! Men icke sa nicke... inte blir det någon resa nu inte... Får vänta till sommaren då jag FÖRHOPPNINGSVIS får en vecka ledigt då man kan åka utomlands någonstan. Vore niiiiiceeeee!

Men, man kan ju alltid drömma sig bort ett tag till värmen och känslan av att bara vara heeeelt LEDIG.... Saknar den känslan...

image22
Nån liten å (eller vad kallar man det, eh???) i Thailand där jag var förra sommaren, man längtar tillbaka....hur fint som helst. Men det ser ni va =)


För lite tiiiiiiid!!!

Åh, man har alldeles för lite tid för att hinna träffa alla sina nära och kära... Man pluggar, man jobbar, man tränar, man bor inte på gotland längre (där man har många kompisar) och man har helt enkelt inte alltid tid....Tiden går bara fortare och fortare nu för tiden. Hur ska det bli när man är 45? Går tiden 1000 ggr fortare då? Hoppas inte för hur ska man då ens hinna gå på dass??

Det är många kompisar som jag verkligen saknar och som jag känner att man inte hinner träffa...jobbigt. Jag tänker iaf här visa att jag saknar dem. Ni, mina polare, är verkligen det bästa som finns! (+ Ram då =) ).


image17
Åh jag saknar verkligen dig bruden, du är både cool och grym =)                                          


image18
Hm...gått länge sen vi sågs, snart är det dags! My little Krick! =)


image19
Saknar våra gamla Kareoke-kvällar!! Vad sägs om fler i sommar??? Yeah!


image20
Mmm, det är kul att vi ses snart i sommar!! Då har vi mkt tid att ses I hope !!


image21
Åhh, London...det var så kul! Synd att vi inte hittade varann på valborg Sandy...Miss you.



Ja, det var några av er kära vänner...det kommer flera! Sitter vid Rams dator och han har ju inte alla mina vänner på kort så det komma fleeeeeeer. Det är ba så jäla jobbigt att sätta på min data...tar 1000 år!!

Ikväll ska Ram och jag ut och äta, wiiiiiiiiii mums!

Födelsedagsfest på Djärknergatan!

Igår var S och jag på födelsedagsfest hos Rams tvillingsyskon och JAPP vi blev fulla. Eller S påstår att hon inte var så full....eller huuuuuuuuur?? Va blajar du om!

Vi hade vår egen förfest hos mig, drack en vinare. Senare på festen drack vi upp en till....sen va det slut. VAD GÖR VI NU, tänkte vi????? Shit. Jaha, nej så då fick vi köpa en liter vin av Rams syrra, yepp och den drack vi också upp =) Även en shot slank ner. DET VAR SÅ JÄLVA ÄCKLIG! Aj fy.


image13
Party we like!

När festen dog ut gick vi ner 2 våningar till en annan fest. Vi kom in dit, det var Rams poolare som hade festen. Hm, där stod helt plötsligt Rams brorsa. Skumt, vad gjorde han där? Dansa gjorde han iaf !!

Där gjorde S och jag några extremt snygga konster med hjälp av 2 pallgrejer....eh snyggt =)

image14image15
Mmmm visst är vi grymma!


Iaf sen imorse kom R till mig klockan halv 9 för att vi skulle plugga....eh jag höll allvarligt på att dö. Sov 4,5 h cirka och plugga hela dagen på de...mmm mysigt. Inte. Men vi klarade det bra =) Det blev även 2 cheesburgare på Mc Donalds, det var vi värda!!

Skulle egentligen tränat ikväll men ORKA. Nej tack. Ram kom så vi lagar god mat istället och bara relaxar!! Nice.

Det sista, fest är fan kul!!


Mår illa...

Asså, detta är inte sant... jag är bara tvungen att klaga lite över det här förbannade äckliga fula konserthuset som det håller på att bygga på Vaksala torg nära mig. VAd är det för ett skämt!?!?!? Hjääääälp!!
Vart tog formerna och färgen vägen??

image12
mmmm, vad tycker ni egentligen?? Blaj säger jag.

Middag på Tzatziki!

Yeeeaaaahhh förra veckan var jag och mina söta kompisar på en jättebra restaurang, Tzatziki!! Det var HUR gott som helst och alla var jätte nöjda!! Prisvärt och allt!

Jag åt fläskfilé som det var fetaost innuti. Detta serverades med klyftpotatis och sallad och rödvinssås och tzatziki! MUMMA!

Visst var det gott tjejer?!?! Men nästa tenta blir det FEST istället för middag va?? Oh yes!

image9
Här har vi lina, jag och sara!

Fredagsgrill i Stockholm!

I fredags fick Ram och jag vääärldens godaste mat!! Vi grillade hos J och M och det var verkligen hur kul och gott som helst =) Jag trodde vi skulle sitta ute när J sa vi skulle gå ut till bordet ute...jag höll på att dö för det var ju kallt ute!!! Ahhh men som tur var satt vi bara ute en liten stund och sen gick vi in, tack!

image5
Här har vi värdparet!


Vi pratade om allt möjligt mellan himmel och jord och det var kul! Pratade massa om hur man ska uppfostra barn osv. Shit jag har ju egentligen INGEN koll =) Man tänker säkert när man får barn att man ska göra si och så och så blir det heeeelt fel och inte alls som man tänkt sig. jaja det får vi väl se i framtiden, de var iaf kul att disskutera ämnet!

Hm, förutom att äta och snacka satt J sönder en stol också =)
Såhär såg hon ut, HAHA!!
image6
Ursäkta men HAHA gud vilken hållbar stol =) J är liksom inte direkt tjock men ändå gick den sönder!


Ja sen så kom även världens coolaste tjej in i köket helt plötsligt!

image7
Vilken tuff tjej asså!!

image10
J och jag! Smile!


image11
Ram och J rockar loss med mikrofonen!! haha!!

Ojojojoojojoj vad kort det blev nu, men det är ju kul. Till sist vill iaf Ram och jag tackar för en grejt kväll!!

image8

Eh okej, jag ser väl liiite skum ut men ändå. Ögonen hänger inte va!?!!? =)


Ram och jag i Skåne! =)

Ja, för någon helg sedan var Ram och jag i Skåne och hälsade på min mormor och morfar. Det är alltid lika kul som vanligt! MEN tempot där hos dem är ju inte det högsta men det är skööönt för då kan man bara ta det lugnt i vila ut. Får man aldrig göra hemma! Alltid något att göra.

image2
Här sitter vi ute i varma solen! mmmm!


Givetivis satt vi inte bara hemma och häckade, vi åkte även in till stan en sväng och sen även till ÅHUS för vi ville äta deras superdundergoda glass!! Man får HUR mkt glass som helst! Yeah!

image3
Ram mumsar i sig =)


Varje dag till middagen (som ägde rum kl 13. 00 cirka) blev det en absolut-vodka snaps + vin! Morfar vill ju fira när vi är där!! Hehe


image4

Jag kan bara säga SKÅL!

Det var en UNDERBAR resa!!!!!!


Cat har skaffat sig en BLOGG!!

Hur gick det här till kan man undra...hm...jag som nästan inte ens vet hur en blogg fungerar! Jaja, men det här blir nog skoj! Jag får testa mig fram :) Men jag vill ha en sån där fiiiin blogg som J har...fasiken, vi får se. Man får klicka runt lite.
Samtidigt som jag försöker mig på det här lagar jag mat! Mat är livet! Sen ska jag förmodligen iväg och träna, så himla skönt!

Men hörreni, hoppas att min blogg kommer att va skoj o läsa :) Nu ska jag fiffla vidare!!

Tjipp! Ha det så bra!

image1

RSS 2.0