Första kvällen på munken!

Igår var det fest....festen var hos Linnea som alltid =) Naj kanske inte alltid men OFTA måste jag säga! Det är en väldigt fin lägenhet du har LInnea!

Kvällen började med att vi förfesta hos Linnea och där snacka vi massa skit. Hm, Sabb va ju där ohc SJÄLVKLART blev de ju mkt apo snack! det går liksom inte att komma ifrån, det är så kul och disskutera! Sen med Malin och Malin blev det lite vårtsnack.! HAHAHAHAHA!!!! Det var hemskt de, men Malin va ju så intresserad =)

Klockan halv 12 bärde (jag vet, men det är gotländska) det av till MUNKEN!! Det var inte mkt kö och vi gled in rätt snabbt GRATIS till och med!! Tack tack bruden osm släppte in oss =)

Eftersom vi inte betalade inträde så köpte SAbb och jag ÖL!! Det va gott de!

Sen dansade vi heeela kvällen lång!!

En mkt trevlig kväll må jag säga!

ps. snygga kort kommer senare!

Jag saknar min älskling.....

image68


Du är det finaste som finns och jag saknar dig varje minut som går......



image69

Första dagen på jobbet!!!!

AAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH HJÄLP!!

Nu tror ni (pga. av min inledande mening) nog att jag hade ett helvete på min första dag på jobbet MEN jag ska säga er att det var liiite så men jag känner mig rätt nöjd ändå, även fast jag inte kunde svara på riktigt alla frågor kunderna hade. Det var mycket spring och mycket att komma ihåg och lära in....gud....HUR ska man lära sig allt???

Sabbe??? Hur säger jag bara, HUR ska vi lära oss??? Fitusan. Men jag tror att Sabb och jag kommer va kungar på alvedon efter den här sommaren iaf =) + allergi. Det var det vi båda kände att vi hade koll på mest idag, hehe!



Jaja, va är en bal på slottet utan alvedon??



Ps. LYCKA TILL GABBIE =) Muhahahahahahhahahahahahahahaha!!!


Rams mottagning var kanon!

I lördags hade Ram sin examensmottagning med kompisar och mina föräldrar, det var mycket trevligt och kul =) Vi fick lite smått och gott att snaska på, kex och ost och massa frukt och grejer...det var mysigt och GOTT!

Han fick massa trevliga presenter också!! Man skulle ju lätt vilja ta examen fyrtioelva ggr känns det som!! =) Hm, han fick jättefina vinglas med vin till, tröja, nån cool grej till motorcykeln, en jättebra gryta och av mig fick han en jättesnygg skjorta med manschettknappar till (dyraste presenten jag gett han =) De va han värd!)

Efter fikagrajet begav vi oss till staden där vi gick ut allihopa (inte gamlingarna) och drack lite öl! Vi gick till den nya Irish-puben. Den var faktiskt riktigt mysig, man trodde man var på Irland =) Det var skön stämning för det var båda äldre och yngre där, vi var nog yngst måste jag säga!! 40-taggarna var ganska fulla en del! HAHHAHAAHHA

1000 bilder =)

image59
Ni har en av den sötaste ungen i världen!

image60
Ni har också en av den sötaste ungen =) (inte ram naj...guuuud)

image61
Annie, titta in i kameran för tusan! =) ....ps du är inte bäst, det är jag. Tyvärr....


image62
Inne på Irish-puben. Det var ett jäkla drag med de här gubbarna som lira =) Kan säga att 40 taggarna dansade och tjoade som f'''''''n!

image65
Stiliga Cat

image67
Ram och sin broder!

KUL KVÄLL ASSÅ!



R4 avslutningsfest!

I torsdags var det FEEEEEST! Jag drack vin och blev lullig...hm..sen var det Rose fel att vi tog varsin shot och Saras fel att vi tog en till =) Sen var jag i gasen. Hehe kul kul.

Hm, jag kan tyvärr inte berätta om allt som hände den kvällen...för jag mins inte. Jag mins att jag inte tog ETT ENDA danssteg på hela kvällen, hur kom det sig Sara???? VA TUSAN GJORDE VI EGENTLIGEN?? haha. Men vi hade ju självklart kul ändå =)

Senare i alla fall så kom jag hem...Lina var så snäll och följde mig heeela vägen hem, där bjöd jag henne på en dammsugare som vi mikra...hehe oj vad den blev sladdrig men god var den ändå har jag för mig?!?!

Dagen efter....jag vakna och kunde inte röra huvet...aaaaaaa!!!!! Det var bäst och ligga kvar i sängen =) Men efter att Sara ringde och väckte mig fick jag pallra mig upp, inte kul asså med den huvudvärken...

Det var EN KUL KVÄLL! + att jag hade typ ALLAS grejer dan efter, jackor, nycklar, jacka igen, visa kort osv. hur kunde jag ha fått allt??? Det kan man undra....
image54
Förfesten ägde rum hemma hos Rose, mkt trevligt och god kaka!! =)

image55
Seriöst, vad är det för fel på min cykel? JO typ allt, den borde skrotas!

image56
Här står vi i kö i en timma in till stocken, HERREGUD! (kolla in min utväxt....jag ska färga om jaja! Jag ska bli blond you know!)

image57
Shot är livet...INTE. Det är inte gott asså...Sara ser ut att tycka att de är gott...whats wrong with you?

image58
Ja, man är het en kväll som denna...



ÄNTLIGEN!!

Jaaaaaaaaaaaaaaaaa nu är det sommarlov och det är så SKÖNT!! Jag måste säga att t.o.m tentan kändes bra =) HUR bra början på sommaren är inte det här?? Fint väder och jag får jobba på mitt sommarjobb! OM inte kära tentarättaren är hur taskig som helst och sätter fel på allt...jaja

Snart är det fest med brudarna i R4 och det ska bli riktigt kul. Vi ska sitta ute i solen och dricka vin =) Men Sabbe ska tyckligen dricka cider...hon får sitta lite längre bort för sig själv. HHAHAHAHAHAHHAH Fan va rätt! ops

Nu har jag damMsugit och städat rummet, tänte det var lika bra så att jag inte behöver göra det imrgn då jag är bakis som ett as! Orka dammsuga då. INTE JAG! nej fy usch.

Imrgn åka jag hem till öjn =) Wiiiiiiiiiiiiiiiiiii...träffa mamma  och pappa  , ska bli kul =) o farmor =) och kompisar också iofs. Mac kommer senare men det ska också bli kul! Ram ska ha sin mottagning så det ska också bli jäla skoj! Då blir det lite fest på kvällen, IGEN! Sen helgen efter är det också fest, midsommar.... och sen helgen med...då är det nå graj på hamnen med nå öl graj o blaj. Då kommer Cajsa och jag måste ju träffa henne då!

Hm...men hörrenini, nu ska jag göra nå annat, take care!
Ni får se hur den här kvällen gick till om någon dag =)

FULLT ÖS!



HA DET SÅ BRA NU ALLA, HA ETT BÄST SOMMARLOV (ni som har) OCH BADA OCH SOLA MYCKET, DET SKA JAG GÖRA =)

image51
Thailand...åh längtar tillbaka...det va kul...

Igår tog min kära EXAMEN!! =)

Det var en stor dag för Ram och igår var han verkligen värd att få ta examen =) Han har kämpat och längtat så himla mkt tills att bli färdig och till den här dagen, du är bäst älskling!!

Iaf, dagen började med att min kära och hans syskon och jag åkte in till STADSHUSET! Där fick vi gå runt och mingla lite bland alla dessa blivande poliser. Det var ett hav av killar och tjejer i blåa skjortor vill jag lova =) Vart man än gick såg man en polis! Kan säga att man kände sig rätt säker, inte direkt så att man var skraj för att ngn skulle haffa sin handväska. Man kunde ju liksom lätt få hjälp om man säger så!!

Senare började själva examen och TALEN!! ojojooj det var massa tal...bla bla bla...jag lyssnade ibland med kändes som att man kom in i sin egen lilla dimma och tänkte på att jag skulle ta massa fina kort och filma o allt. =) Jag var ju filmgudinnan nr 1 och filmade hela kalaset.

Efter alla dessa tal så fick poliserna sina betyg....yeaaahh!!! ÄNTLIGEN liksom.

Senare åkte vi in till medborgarplatsen och käkade lite mat, det var nice. Man var ju RÄTT hungrig efter att inte ha ätit från kl halv 9 - 15....så det satt fint med lite mat i kistan!


image47
Här väntar vi på att få gå in... MINGELTIME först!

image48
Middag!


Senare på kvällen åkte vi till Uppsala och vi gick till ekonomikumparken och drack vin med rams syrra mfl! Det var mycket trevligt!

image49
Dricka vin ur mc donalds mugg är inte helt fel...

image50
S är så jädrans läcker ibland asså =) Hennes kille där i bak!


RSS 2.0