hej

nå konstigt me min blogg..

Bye bye Uppsala...

Nu tänkte jag berätta att jag lämnar Uppsala om tre veckor... jättetråkigt och jättekul på samma gång.

Jag kommer att sakna alla kompisar och till och med plugget här i Uppsala. Uppsala är världens bästa studentstad, skulle kunna rekommendera varenda kotte att plugga här! Vilket bra liv man får och har! Man träffar sina vänner varje dag och man får sig alltid ett gott skratt i skolan. I alla fall när man hänger med mina superduper girls! Spelar absolut ingen roll hur tråkig föreläsningen är, man har ändå så JÄVLA kul jämt!! Och det har jag haft... Mina 3 år, och lite till, i Uppsala har varit underbara. Alla goa vänner jag lärt känna och som jag kommer att sakna så himla mycket.

Men livet måste gå vidare, man kan inte sitta i skolbänken hela livet. Jag får åka till Uppsala och festa av mig lite ibland ;) Har ju ännu studentkortet så jag kommer in på alla nationer! Wiii.

Nu är det dags att bli vuxen, eller i alla fall att börja jobba (vuxen blir jag nog aldrig så barnslig som jag kan va). Det är ju det jag pluggat för - att jag ska "bli något" och få ett jobb i framtiden. Men allt har gått så fort, PANG PANG och så fick jag jobb i Stockholm. Hann ju inte ens tänka. Men men. Det ska bli superskoj att börja jobba och jag hoppas att alla är snälla mot mig. Jag börjar jobba 17 november och sen så flyttar jag och min kära pojkvän in i vår egna lägenhet
1 december
. Bättre sent än aldrig.. tog nästan 4 år innan vi flyttar ihop. Det ska bli så mysigt och skönt att få bo med den man älskar mest! =)

Så, det var det jag ville ha sagt. Snart är jag ingen student längre och jag kommer att tjäna pengar - fasen va skönt!!

Kommer att sakna alla här i Uppsala som jag lärt känna och som jag kände sen tidigare.. sköt om er och jag kommer och hälsar på så ofta jag kan och ni får komma och hälsa på mig!

Simma lugnt
// Cattis, Cat, Kisse, Kissemiss, Pattis, Kisse, Kissekatt, Katt, Katten, Pluto


Mååånga smeknamn har man fått under alla dessa år och mycket katter har det blivit ;)







Roligare än oss kan man bannimej inte ha!!!!

RSS 2.0