Slappingdag

Då har man varit i Umeå i en och en halv dag! Jag har det HUR bra som helst här :)

Igår blev det fest med mycket vin och skratt =) ALLA pratar ju så himla skoj här uppe i Umeå! Det roligaste var när en på festen pratade med Sara och Sara står bara och glor på honom och säger "jag fattar ingenting av vad han säger". HHAHAHAHAHAHAH. Vilken dialekt! Men det är härligt. Älskar dialekter.

Idag har vi bara slappat, så himla skönt efter allt tentaplugg.. Vi har lagat falukorv med stuvade mackarnoer. Det är verkligen GOTT! Dagismat är faktiskt gott ibland. Sen snart ska vi se en film efter en kort prommenad.

Imrgn börjar praktiken, hoppas att handledaren är snäll!!

Nu ska vi se film! tja

Umeå & Eskilstuna....

... häääääär kommer jag!!!! och Sara förståss =)

Nu bär det av. Ska BARA ha lite lab kl 08.00 i skolan först... Sara och jag läser ju en kvällskurs för och va lite extra ambitiösa - fråga ej varför! Nu har vi iaf skrivit dagbok en dag där vi skrivit ner PRECIS allt vi ätit och gjort under en dag. Väga everything, tom mjölken i kaffet! Hm.. mkt väga blir det. Sen ska vi se om vi äter "lagom" eller om vi trycker i oss för mycket eller om vi äter för lite.

Sen går flyget till Umeå vid 14.00 - STRESS! Men vi fixa de =)

Ha det bra allihopa för det ska vi ha - fest ikväll!

Ska träffa 2 kompisar där uppe som jag träffade när jag var au pair i London - ska blir sååå skoj! Ska tom bo hos en av dem.

HEJDÅ!


Helt normala...

RSS 2.0